zaterdag 9 januari 2021

Kleurplaat-wedstrijd

 Hoi,


Voor de online Vastenavendviering, 14 februari - 12.00 uur, is er een kleurwedstrijd voor de kinderen!
Hieronder de tekst die meer uitleg geeft over deze online viering. Download hieronder de kleurplaat. Print beide pagina's uit, kleur het schitterend in en vul de gegevens ook in. En stuur deze naar één van de genoemde adressen.






Zondag 14 februari 2021: de 24-ste vastenavondkerkdienst.  

 

VASTENAVONDVIERING TO GO 

 

“Me bloeie wir op” 

   

 

Voor de vier-en-twintigste keer organiseren de Rooms Katholieke parochie en de Protestantse kerk van Bergen op Zoom een speciale kerkdienst in het weekend van Vastenavond. Natuurlijk met als thema het motto van dit jaar: Me bloeie wir op! 

 

In 2021 viert de Krab vastenavond niet op straat of in het café en ook niet in de kerk. We vieren samen bij ons eigen thuis! Daarom is er dit jaar tijdens de vastenavond op zondagochtend, op de zeer christelijke tijd van 12.00 uur, een oecumenische TV-kerkdienst vanuit de stadskerk, onze eigen Peperbus. Zuid-West TV verzorgt de uitzending. 

 

Thema van de viering is: “De Peperbus zet de blommekes buiten” 

 

Om de uitzending het beste mee te beleven is er de mogelijkheid om vooraf een “beleef-het-mee-tasje” aan te vragen. Hierin treft U het boekske aan en nog wat andere nodige zaken om feestelijk voor de buis te kunnen zitten. 

 

U kunt het vastenavondkerkdienst TO GO feestpakket aan vragen door een mailtje te sturen naar: vastenavendviering@gmail.com. Vermeldt Uw naam en adres en de leutige bezorgers komen aan de deur! Meldt U aan vóór 10 februari a.s.  

 

Tijdens de TV-viering is er zang en muziek welke wordt verzorgd door enkele jongeren. Ook zijn er vastenavondliedjes te horen en natuurlijk weer een speciaal coupletje van het Merck toch hoe Sterck. Pastor Paul Verbeek en ds. Willem Vermeulen vormen weer “samen op afstand” het voorgangersteam en heten U van harte welkom in deze uitzending.       

 

Welkom aan de buis! Voor meer informatie: zie de website van de kerken of raadpleeg Facebook: vastenavendviering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten